Červené fazole s chipsy

45 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
813 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
54 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji krátce orestujeme nakrájený česnek a cibuli. Přidáme mleté maso, ochutíme solí a pepřem a pozvolna smažíme.
  • 2
    Chipsy narovnáme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem. Na chipsy rozložíme vrstvu červených konzervovaných fazolí, vrstvu masa a vše posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Necháme zapéct v předehřáté troubě na 180 °C 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.