Červené zelí dušené v troubě

140 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
9 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky. Zelí očistíme, omyjeme, pokrájíme na tenké proužky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na plátky. Vše promícháme, přidáme rozinky, cukr, sůl a pepř. Vložíme do zapékací mísy a zalijeme jablečným moštem. Povrch zakryjeme alobalem.
  • 2
    Pokrm dusíme v mírně vyhřáté troubě asi 2 hodiny, nakonec přidáme máslo, podle chuti přisolíme a opepříme.
  • 3
    Podáváme k opečené klobáse s bramborami nebo bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.