Červené zelí s ananasem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
5 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve nakrájíme zelí, to vložíme do hrnce s vodou a dáme vařit.
  • 2
    Za občasného míchání vaříme zhruba 2 minuty. Přidáme sůl, hřebíček, pepř a na zelí nalijeme víno a vývar. Vaříme přibližně 15 minut.
  • 3
    Mezitím nakrájíme ananas a nastrouháme jablka, promícháme s marmeládou a přimícháme k zelí.
  • 4
    Když jablko změkne, vypneme a můžeme podávat jako přílohu k jakémukoliv masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.