Červené zelí s kaštany

17 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakládané zelí scedíme, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Nakládané kaštany scedíme a rozpůlíme. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme zelí, orestujeme, přisypeme kaštany s jablky a podusíme 5 minut. Zakapeme octem, osladíme medem, podle chuti osolíme a opepříme. Důkladně promícháme, prohřejeme a odstavíme.
  • 2
    Zelí s kaštany rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.