Červené zelí s kaštany
17 min.
Ingredience
- 250gramůZelí červené - sterilizované
- 100gramůJablka
- 150gramůVodní kaštany v nálevu
- 20gramůOlej olivový extra panenský
- 15mililitrůOcet vinný
- 15gramůMed včelí
- 5gramůSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Nakládané zelí scedíme, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Nakládané kaštany scedíme a rozpůlíme. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme zelí, orestujeme, přisypeme kaštany s jablky a podusíme 5 minut. Zakapeme octem, osladíme medem, podle chuti osolíme a opepříme. Důkladně promícháme, prohřejeme a odstavíme.
- 2Zelí s kaštany rozdělíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.