Česnečka z Valašska

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
255 mg
Cukr
161 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci si uvaříme hovězí bujón z kostky. Klobásu pokrájíme na kolečka, oloupaný česnek utřeme. Pažitku omyjeme a drobně pokrájíme.
  • 2
    Tvrdý chleba pokrájíme na tenké hranolky a v pánvi na rozpáleném sádle je osmažíme dozlatova. Potom je rozdělíme do talířů. Do každého talíře přidáme pokrájenou klobásu, 1 lžičku pažitky a 1 rozetřený stroužek česneku. Zalijeme vařícím bujónem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.