Česneková bageta

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1113 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
46 g
Sacharidy
147 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce ušleháme změklé máslo se solí a citronovou šťávou do pěny. Vmícháme prolisovaný česnek.
  • 2
    Bagetu několikrát šikmo nakrojíme v odstupech asi 4cm, ale nedokrojíme. Do vzniklých zářezů vetřeme připravené česnekové máslo, potom zářezy stiskneme k sobě a bagetu zabalíme do alobalu.
  • 3
    Zapékáme ve středně vyhřáté troubě 15-20 minut.
  • 4
    Bagetu podáváme teplou v rozevřeném alobalu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.