Česneková bageta
30 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 3stroužkyČesnek
- 1kusBageta
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1113 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
46 g
Sacharidy
147 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V misce ušleháme změklé máslo se solí a citronovou šťávou do pěny. Vmícháme prolisovaný česnek.
- 2Bagetu několikrát šikmo nakrojíme v odstupech asi 4cm, ale nedokrojíme. Do vzniklých zářezů vetřeme připravené česnekové máslo, potom zářezy stiskneme k sobě a bagetu zabalíme do alobalu.
- 3Zapékáme ve středně vyhřáté troubě 15-20 minut.
- 4Bagetu podáváme teplou v rozevřeném alobalu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.