Česneková bageta s hráškovým dipem

20 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
10 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem rozmixovaný hrášek promícháme s ricottou, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem. Směs podle chuti osolíme a opepřime.
  • 2
    Česnek zabalíme do alobalu a položíme na rozpálený gril. Vedle rozložíme nakrájenou bagetu a opečeme jí.
  • 3
    Hotovou bagetu potřeme grilovaným česnekem.
  • 4
    Připravený hráškový dip na talíři zakapeme olivovým olejem a posypeme rozdrobenou fetou.
  • 5
    Podáváme s bagetou jako vegetariánský pokrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.