Česneková omáčka na těstoviny

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
30 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
430 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný česnek rozmáčkneme a jemně nasekáme.
  • 2
    Větší část bazalkových lístků nakrájíme na proužky a rajčata nakrájíme na nudličky.
  • 3
    V pánvi na oleji smažíme česnek, bazalku a rajčata za stálého míchání asi 5 minut.
  • 4
    Omáčku podáváme ke špagetám, zbylou bazalkou pokrm posypeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 29. 2. 2016
Česneková omáčka na těstoviny
Špagety byly moc dobré. Česnek miluju. Sušená rajčata jsem jedla poprvé a super. Posypala jsem ještě parmazánem.