Česnekové krevety

30 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
814 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
79 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
317 mg
Cukr
340 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety oloupeme, očistíme a ocásky necháme neporušené.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia.
  • 3
    Do 4 zapékacích misek rozdělíme česnek a nakrájené chilli papričky a přidáme do nich olej a máslo. Misky položíme na plech a dáme do trouby. Pečeme asi 6 minut, aby se máslo rozpustilo.
  • 4
    Do misek rozdělíme krevety, vložíme je zpět do trouby a pečeme ještě 7 minut. Krevety mají být křehké a růžové.
  • 5
    Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.
  • 6
    Vhodnou přílohou jsou opečené krajíčky toastového chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.