Česnekový dip s žloutky
10 min.
Ingredience
- 15stroužkůČesnek
- 1lžičkaSůl
- 3kusyVejce slepičí
- 250mililitrůOlej olivový
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaPepř bílý
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
854 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
89 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
564 mg
Cukr
721 mg
Postup přípravy
- 1V míse utřeme česnek se solí, přidáme žloutky, metličkou za stálého míchání šleháme do pěny, přiléváme olej a neustále šleháme.
- 2Nakonec promícháme s pepřem a šťávou z citrónu.
- 3Dip vložíme do malých misek a můžeme servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.