Čevapčiči a karbanátky na rožni
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 400gramůTelecí maso přední
- 200gramůSkopové maso přední
- 200gramůVepřové maso tučné
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
41 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso umeleme, osolíme, opepříme a necháme 2 hodiny uležet.
- 2Potom z masa tvoříme šišky a karbanátky a na rožni je upečeme.
- 3Podáváme s nakrájenou cibulí, paprikami a rajčaty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.