Čevapčiči se zeleninou
40 min.
Ingredience
- Čevapčiči
- 300gramůHovězí maso mleté
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř cayenský
- 1špetkaPaprika mletá pálivá
- 2lžíceOlej rostlinný
- Zelenina
- 2kusyPaprika červená
- 2kusyPaprika zelená
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
24 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Příprava čevapčiči: Oloupanou cibuli jemně nasekáme a spolu s rozdrceným česnekem a celým vejcem přidáme do mletého masa. Vše promícháme, osolíme, okořeníme cayenským pepřem a mletou pálivou paprikou.
- 2Ze směsi tvarujeme válečky dlouhé asi 6cm a silné 1cm. Opečeme je na pánvi na oleji po všech stranách dozlatova.
- 3Příprava zeleniny: oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, očištěné papriky na proužky. Připravenou zeleninu podusíme na rozehřátém oleji asi 10 minut. Osolíme, opepříme a okořeníme mletou sladkou paprikou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.