Čevapčiči se zeleninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
24 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Příprava čevapčiči: Oloupanou cibuli jemně nasekáme a spolu s rozdrceným česnekem a celým vejcem přidáme do mletého masa. Vše promícháme, osolíme, okořeníme cayenským pepřem a mletou pálivou paprikou.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme válečky dlouhé asi 6cm a silné 1cm. Opečeme je na pánvi na oleji po všech stranách dozlatova.
  • 3
    Příprava zeleniny: oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, očištěné papriky na proužky. Připravenou zeleninu podusíme na rozehřátém oleji asi 10 minut. Osolíme, opepříme a okořeníme mletou sladkou paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.