Čevapčiči z jeleního masa

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
62 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na jemno, cuketu oloupeme a pokrájíme na nudličky, stejně tak rozkrájíme papriky i feferonku, které zbavíme semen.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zbylé suroviny, zalijeme vývarem a omáčku povaříme.
  • 3
    Jelení plec krájíme na kostky a umeleme. Přimícháme vejce, mouku, pepř, sůl a řádně promícháme. Z hmoty tvoříme válečky, opečeme na sádle.
  • 4
    Čevapčiči servírujeme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.