Čevapčiči ze skopového a vepřového masa

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
68 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
36 mg
Vápník
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme šlach, nakrájíme příčně a na dvakrát umeleme. Namleté maso osolíme, opepříme. Na prkénku posypaném moukou utvoříme váleček zhruba 5 cm průměru. Váleček rozkrájíme na šišky 2 cm široké a zaoblíme špičky.
  • 2
    Na pánvi potřené sádlem a řádně rozehřáté opékáme čevapčiči po všech stranách.
  • 3
    Čevapčiči se nesmí smažit, neboť by se při opékání vypékalo sádlo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.