Chalupářská cuketa

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
935 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté cukety odkrojíme konce a celou nakrájíme na kolečka asi 1cm silná. Osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a špetkou tymiánu.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, cuketu opět složíme a mezi každé kolečko vložíme cibuli a plátek salámu. Pokapeme rozpuštěným tukem a zabalíme do alobalu. Pečeme na grilu asi 30 minut.
  • 3
    Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 12. 10. 2015
Chalupářská cuketa
Chalupářská cuketa je velice chutným jídlem, které mě nadchlo. Místo jemného salámu, který jsem neměla po ruce, jsem dala slaninu a výsledné cuketové pochutnání bylo naprosto báječné. Foto přikládám a recept doporučuji, protože je vážně senzační.