Chalupářské těstoviny

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
749 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
39 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí překrájíme a povaříme v nálevu asi 30 minut.
  • 2
    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme oloupané, na kostičky nakrájené špekáčky, předem namočené překrájené houby a vše opékáme. Potom zalijeme šťávou z hub a podusíme.
  • 3
    Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem a promícháme je se zelím a špekáčkovou směsí. Urovnáme do pekáčku a dáme zapéci do trouby. Když pokrm na povrchu zrůžoví, zalijeme jej smetanou s rozšlehaným vejcem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.