Charmoula
10 min.
Ingredience
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaKmín římský
- 4stroužkyČesnek
- 1špetkaPepř cayenský
- 1hrstKoriandr čerstvý
- 1hrstPetržel - nať
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceOlej olivový
- 0,5lžičkaKoriandr mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
45 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
201 mg
Postup přípravy
- 1Do mixéru vložíme petrželku, koriandr, rozmačkaný česnek, pepř,citronovou šťávu, kmín, papriku a olej a rozmixujeme na hladkou kaši.
- 2Použijeme na marinování masa, vhodné zejména k jehněčímu. Marinujeme den předem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.