Cheesecake s višněmi a bílou čokoládou

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 150 stupňů Celsia. Dortovou formu vymažeme máslem.
  • 2
    Bebe sušenky rozdrtíme pomocí válečku, přidáme mleté mandle, rozpuštěné máslo a zpracujeme v těsto. Sušenkové těsto rozložíme na dno dortové formy a rukama upěchujeme.
  • 3
    V míse smícháme ricottu, smetanový sýr, cukr, vejce, pomerančovou kůru, vanilkový cukr. Nakonec do směsi přimícháme na kousky pokrájenou bílou čokoládu a omyté vypeckované višně. Hotovou směs naneseme na sušenkový základ do dortové formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 75 minut.
  • 4
    Po upečení vyjmeme, necháme vychladnout a pak podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.