Chermoula
20 min.
Ingredience
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 4stroužkyČesnek
- 1lžíceKmín celý
- 3lžícePaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř cayenský
- 4lžíceOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 100mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
33 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
452 mg
Cukr
125 mg
Postup přípravy
- 1Do mixeru vložíme nakrájený koriandr, nasekané stroužky česneku, kmín, mletou papriku, cayenský pepř, olivový olej, sůl a přilijeme studenou vodu. Vše rozmixujeme na hladkou pastu. Marinádu používáme při přípravě marinovaných ryb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.