Chilli kachna na pomerančích

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kachních prsou uděláme několik zářezů a na naprosto rozpálené pánvi je smažíme asi pět minut kůží dolů. Poté do pánve přilijeme tuk a prsa otočíme. Po pěti minutách je kůží nahoru grilujeme asi deset minut. Poté odložíme a udržujeme teplé.
  • 2
    Do pánve nalijeme pomerančovou šťávu, vermut, najemno nakrájenou chilli papričku, rybízové želé a kořeníme. Během pěti minut směs prudce osmažíme, za stálého míchání.
  • 3
    Prsa nakrájíme, polijeme omáčkou a ozdobíme pomerančovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.