Chilli olivy

20 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
5055 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
552 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
19 g
Cukr
906 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek nakrájíme na tenké plátky, přilijeme ocet nebo citrónovou šťávu a necháme 24 hodin stát. Tekutinu slijeme do větší nádoby k černým, svraštělým olivám, sušeným chilli vločkám, koriandru a kmínu.
  • 2
    Zavařovací sklenice vysterilizujeme ve vroucí vodě. Vložíme do trouby a necháme oschnout.
  • 3
    Olivy naložíme do sklenice a zalijeme olejem. Sklenici uzavřeme a dáme na 1 - 2 týdny marinovat do lednice. Tam vydrží měsíc.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.