Chilli z mletého hovězího masa s pivem
38 min.
Ingredience
- 400gramůFazole v tomatové omáčce
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2kusyCibule
- 2kusyPaprika zelená
- 600gramůHovězí maso mleté
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 300mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 250gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
11 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme semen a nakrájíme na proužky.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, přidáme papriky, maso, osolíme, okořeníme pepřem a chilli, promícháme a podlijeme pivem. Za občasného míchání dusíme, až je maso měkké. Poté vmícháme rajčatový protlak, fazole i s nálevem a necháme přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.