Chipolitas zapékané v listovém těstě
65 min.
Ingredience
- 4kusyKlobása Chipolatas
- 500gramůListové těsto
- 1kusVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
45 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Klobásy necháme osmahnout na rozpáleném oleji dozlatova.
- 2Osolíme a opepříme.
- 3Těsto rozválíme na plát a pokrájíme na obdélníky o pár centimetrů delší a širší než jsou klobásy.
- 4Ty do těsta zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při 190°C 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.