Chléb s cibulí

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
3 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory klasicky uvaříme v osolené vodě, a poté je nastrouháme. Na oleji si osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme vychladnout. Poté ji dáme do domácí pekárny, přidáme nastrouhané brambory, 225 ml vlažné vody, ve které se vařily brambory, sůl, cukr, mouku, sušené mléko a droždí a zapneme Základní program. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.