Chléb s jablečným octem

250 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
4 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
3 g
Cukr
759 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenyl nasekáme nadrobno. Do nádoby domácí pekárny vlijeme vodu, jablečný ocet a přidáme cukr, bezlepkovou mouku Mantler, pohankovou mouku, koření, sušené droždí a nakonec ochutíme solí.
  • 2
    Pečící nádobu vložíme do pekárny a zapneme ji, nastavenou na příslušný program. Po několika minutách otevřeme víko pekárny a setřeme zbytky surovin ze stěn a přidáme je do těsta a necháme dál program běžet.
  • 3
    Program na pečení chleba trvá asi 120 minut. Po upečení necháme vystydnout a servírujeme ho nakrájený na krajíce jako ostatní pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.