Chléb s Ricottou a mátou
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůMáta
- 200gramůSýr Ricotta
- 20mililitrůOlej olivový
- 200mililitrůMléko plnotučné
- 10gramůDroždí sušené
- 20gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
12 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme olej, mléko, cukr, sůl, nasekanou mátu, nakrájený sýr Ricottu, pšeničnou mouku, přidáme droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.