Chléb s tuňákem a sýrem
15 min.
Ingredience
- 2krajíceChléb konzumní
- 200gramůTuňák v oleji
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 1kusCibule
- 50gramůSýr Ementál (Primátor)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 3lžíceMajonéza
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
37 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
930 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Scedíme konzervu tuňáka, maso rozmačkáme vidličkou, přidáme majonézu, citronovou šťávu a protlak. Osolíme, opepříme, pomažeme krajíce chleba. Ty dáme následně na gril a minutu grilujeme. Sudnáme z grilu, posypeme nadrobno nasekanou cibulkou, sýrem a dáme zpět na gril, kde necháme 3 minuty dopéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.