Chléb se sýrem a hrozny
10 min.
Ingredience
- 120gramůChléb celozrnný pšeničný
- 10gramůMáslo čerstvé
- 2lžičkyPetržel - nať
- 60gramůSýr Ementál (Primátor)
- 150gramůHroznové víno
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
15 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Namažeme krajíce chleba máslem nebo dietním margarínem.
- 2Na jemno nasekáme petržel, nasypeme ji na chleba a ten obložíme plátky sýra.
- 3Omyjeme hrozny, kuličky rozpůlíme a položíme na chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.