Chléb v sýrovém těstíčku
25 min.
Ingredience
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 4kusyVejce slepičí
- 4krajíceChléb výběrový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyOkurky nakládané
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1008 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
85 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1V misce rozšleháme vejce se solí a pepřem. Vmícháme nastrouhaný křen a promícháme. Do těstíčka namáčíme krajíce chleba po jedné straně a namočenou stranou je ihned položíme na pánev na rozpálený olej. Na vrchní suchou stranu krajíců rozetřeme zbylou sýrovou směs. Po osmažení spodní strany chleby obrátíme a dosmažíme dozlatova. Podáváme s nakládanými okurkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.