Chlebíčky s rostbífem
20 min.
Ingredience
- 250gramůHovězí maso zadní
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceOcet vinný červený
- 1špetkaSůl
- 1kusBageta
- 100gramůMajonéza
- 2kusyPaprika červená
- 1lžícePažitka
- 1kusKopr čerstvý
Počet porcí:
24Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
387 mg
Cukr
533 mg
Postup přípravy
- 1Rostbíf nakrájíme na tenké plátky. V misce rozmícháme olej, ocet, nasekanou pažitku či kopr a sůl. Maso vložíme do směsi a několikrát obrátíme, aby bylo ze všech stran pokryto olejem. Necháme asi 10 minut marinovat.
- 2Bagetu nakrájíme na 24 tenkých plátků, každý potřeme po jedné straně majonézou.
- 3Chlebíčky obložíme plátky marinovaného masa a na každý dáme plátek papriky. Zdobíme kousky pažitky nebo kopru.
- 4Chlebíčky narovnáme na mísu a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.