Chlebíčky s rostbífem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
24

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
387 mg
Cukr
533 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rostbíf nakrájíme na tenké plátky. V misce rozmícháme olej, ocet, nasekanou pažitku či kopr a sůl. Maso vložíme do směsi a několikrát obrátíme, aby bylo ze všech stran pokryto olejem. Necháme asi 10 minut marinovat.
  • 2
    Bagetu nakrájíme na 24 tenkých plátků, každý potřeme po jedné straně majonézou.
  • 3
    Chlebíčky obložíme plátky marinovaného masa a na každý dáme plátek papriky. Zdobíme kousky pažitky nebo kopru.
  • 4
    Chlebíčky narovnáme na mísu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.