Chlebíčky se smrži

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
16 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smrže očistíme, omyjeme a necháme okapat. Potom houby nakrájíme na kousky a podusíme na másle spolu se solí a pepřem asi 20 minut. Okořeníme špetkou muškátu a nakonec podlijeme smetanou.
  • 2
    Středy plátků chleba vyhloubíme a do důlků vložíme podušené smrže. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Chlebíčky zapékáme asi 10 minut v horké troubě a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.