Chlebová polévka

60 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tmavý chléb nakrájíme na tenké plátky, cibuli nakrájíme nadrobno a obojí osmažíme na másle cca 3 minuty. Zalijeme vývarem, přidáme kmín, sůl, pepř a muškátový oříšek. To vše vaříme asi 20 minut.
  • 2
    Po odstavení polévky ze sporáku ji prolisujeme nebo rozmixujeme.
  • 3
    Dále přidáme červené víno s čerstvým máslem a za stálého míchání pomalu zahříváme.
  • 4
    Podáváme se strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.