Chlebové tousty s restovanou kýtou a cibulkou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
22 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
508 mg
Cukr
608 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu omyjeme osušíme a nakrájíme na nudličky přibližně 0.7x1cm. Lahůdkovou cibulku a ředkvičky očistíme a nakrájíme na kolečka. Červenou nakládanou papriku - kápií pokrájíme na tenké proužky. Tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle. Očistíme si stroužek česneku.
  • 2
    V rozehřáté pánvi rozpálíme olej, na něm zprudka a krátce, za stálého míchání, restujeme maso 1-2 minuty, přidáme lžičku másla, cibulku a vše restujeme další 1 minutu. Maso ochutíme solí a čerstvě pomletým pepřem.
  • 3
    Tmavé krajíce chleba opečeme v toustovači dozlatova, hned horké potřeme česnekem. Navršíme na ně restované maso, kápii, ředkvičky, posypeme sýrem a hned servírujeme. Dobrou chuť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.