Chňapal na zázvoru
24 min.
Ingredience
- 2kusyCibulka jarní
- 1kusChilli paprička
- 1kusPaprika červená
- 20mililitrůOlej sezamový
- 20gramůZázvor mletý
- 1lžičkaSůl mořská
- 500gramůChňapal červený
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ryby nařízneme napříč, vetřeme sůl, pepř a olej. Pak je položíme na pařák na pergamenový papír, posypeme je zázvorem a nasekanou chilli papričkou a vaříme je přibližně čtrnáct minut.
- 2Podáváme s jarními cibulkami a červenou paprikou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.