Choron omáčka s chřestem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
47 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme doměkka chřest.
  • 2
    Připravíme omáčku smícháním octa, vína, pepře, nasekané šalotky a estragonu. Přivedeme k varu a zredukujeme na minimum. Přidáme rajčatové pyré, lžičku vody, žloutky a šleháme 2 minuty do pěny. Odstavíme a přiléváme rozpuštěné máslo za stálého šlehání. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Chřest přelijeme omáčkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.