Chřest po francouzsku

40 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
980 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
94 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme chřest, tuhé konce odřízneme a opláchneme.
  • 2
    Ve velkém hrnci přivedeme k varu vodu, přidáme cukr a vložíme chřest, vaříme doměkka.
  • 3
    Vodu slijeme. Připravíme si sýrovou zálivku - nastrouháme nivu, přidáme prolisovaný česnek, olej a nasekanou bazalku.
  • 4
    Šleháme, až se vše spojí.
  • 5
    Teplý chřest přendáme na talíř a zalijeme zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.