Chřest po maďarsku

50 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest omyjeme, uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme okapat.
  • 2
    Zapékací mísu silně vymažeme máslem. Strouhanku osmažíme na másle.
  • 3
    Na dno mísy dáme polovinu smetany, lžíci osmažené strouhanky a okapaný chřest. Na chřest znovu dáme smetanu a strouhanku a povrch posypeme sladkou paprikou.
  • 4
    Dáme do vyhřáté trouby zapéci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.