Chřest s dušenými žampiony

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Prohřejeme konzervovaný chřest, zcedíme a přidáme máslo.
  • 2
    Očištěný syrový chřest vaříme v malém množství osolené vody doměkka.
  • 3
    Necháme okapat a podlijeme rozehřátým máslem a upravíme na mísu, aby střed byl volný. Necháme na teple.
  • 4
    Na másle podusíme očištěné žampiony. Do šťávy z hub přidáme bílé víno, citrónovou šťávu, vývar se žloutky, petrželku, muškát a prohřejeme.
  • 5
    Šťávou podlijeme žampiony a vložíme do středu mísy k chřestu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.