Chřest s italskou omáčkou z Ricotty

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
40 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Očištěný chřest povaříme v osolené vodě 10 minut s kouskem másla a kostkou cukru. Chřest podáváme zalitý omáčkou a posypaný nudličkami šunky.
  • 3
    Omáčka:
  • 4
    Sýr rozmačkáme a rozmícháme s octem a olejem ve vývaru z chřestu. Potom přidáme kousky rajčat, nasekanou bazalku, ochutíme pepřem a solí. Povaříme na mírném plameni za stálého míchání, dokud se vše nespojí v hladkou omáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.