Chřest s kečupovou zálivkou a krabí majonézou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
15 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
167 mg
Cukr
450 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý, očištěný chřest uvaříme v osolené vodě s lžící másla a kostkou cukru doměkka, hlavičky chřestu se nesmějí rozvařit. Vařený vychladlý chřest zabalíme do plátna a dobře rukama vymačkáme. Vařený chřest s kečupovým přelivem a krabí majonézou podáváme teplý, nebo studený.
  • 2
    Kečupová zálivka: v kečupu rozmícháme 2 lžíce koňaku, 2 lžíce citrónové šťávy, 1 lžičku sójové omáčky a 3 lžíce oleje.
  • 3
    Krabí majonéza: v 1/8 l šlehačky rozmícháme 125 g majonézy, 100 g krabího masa, lžičku sladké papriky, lžičku tabasca, cukr a dochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.