Chřest s pecorinem a slaninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
30 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Vápník
21 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z chřestu odřízneme tuhé konce, vložíme ho do vroucí vody a povaříme cca 4 minuty doměkka. Poté propláchneme studenou vodou a osušíme papírovou utěrkou.
  • 2
    Na zálivku vymačkáme do mísy šťávu z citronu. Postupně přidáváme olej a mícháme do zhoustnutí. Ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Zálivkou přelijeme chřest, dozdobíme hoblinkami pecorina a tenkými plátky slaniny a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.