Chřest s pikantním tvarohem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
19 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
331 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pikantní tvaroh:
  • 2
    šalotku nasekáme na jemné kostičky, česnek utřeme, papriku nakrájíme na drobné kousky a vše důkladně zamícháme do tvarohu. Krém rozředíme mlékem a ochutíme solí a pepřem. Těsně před podáváním vmícháme do krému do tuha ušlehanou šlehačku.
  • 3
    Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru. Uvařený okapaný chřest rozdělíme na talíře, na chřest upravíme tvarohový krém a na závěr pokrm posypeme lněným semínkem. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.