Chřest se sýrovým krémem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný chřest svážeme nití do svazečku a uvaříme v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Chřest přendáme na talíře, odstraníme nitě a polijeme sýrovým krémem. Na krém slabě nasucho opražíme mouku, zředíme mlékem a odvarem z chřestu, osolíme a povaříme. Přidáme nastrouhaný sýr, máslo a dochutíme.
  • 3
    Pokrm zdobíme dílky natvrdo uvařeného vejce a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.