Chřest se zeleninovou zálivkou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelený a bílý chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru - bílý chřest vaříme 15 minut a zelený 10 minut. Vařený chřest zaléváme zeleninovou zálivkou a podáváme studený k vařeným bramborám.
  • 2
    Zálivka:
  • 3
    Ostatní zeleninu nakrájíme. Papriku nejprve spaříme pod horkou vodou, abychom ji mohli lépe oloupat, a potom ji nakrájíme na tenké nudličky. Kolečka cibule, ředkviček a nudličky kapiové papriky smícháme s octem, hořčicí, olejem a sekaným estragonem. Vše důkladně promícháme a ochutíme pepřem a solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.