Chřest v omáčce

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
13 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest oloupeme, nakrájíme na malé špalíky a dáme do hrnce. Podlijeme vodou a mlékem v poměru 1:1, osolíme a osladíme. Vaříme zvolna asi 20 minut.
  • 2
    Z másla a z mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji chřestovým vývarem a provaříme. Přidáme chřest, nasekanou petrželovou nať, smetanu a ochutíme citronovou šťávou.
  • 3
    Pokrm ještě krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.