Chřestová jemná
0 min.
Ingredience
- 1špetkaPetržel - nať
- 250gramůChřest bílý
- 6decilitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 4decilitryHovězí vývar základní
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1110 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
88 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Chřest oloupáme a uvaříme doměkka v osoleném vývaru, scedíme, hlavičky odkrojíme a pokrájené stonky po rozmixování propasírujeme.
- 2Do zcezeného vývaru vmícháme rozmixovaný chřest, žloutky a chřestové hlavičky.
- 3Mírně prohřejeme, osolíme a posypeme petrželkou.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.