Chřestová polévka s opečenou bagetou
30 min.
Ingredience
- 2kusyChřest bílý
- 30mililitrůVoda pitná
- 2kusyChřest zelený
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1špetkaCukr krupice
- 20gramůSýr tavený madetka
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
- 30gramůBageta
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Chřest očistíme, nakrájíme na kousky a uvaříme v mírně osolené vodě. V taveném sýru rozmícháme rozetřený česnek, dále přimícháme papriku, natřeme jím kousky bagety a opékáme je na grilu asi 2 minuty. Chřestový vývar s kousky chřestu dochutíme pepřem, solí, cukrem.
- 2Polévku nalijeme na talíře, navrch položíme opečené kousky bagety a podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.