Chřestová polévka s opečenou bagetou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest očistíme, nakrájíme na kousky a uvaříme v mírně osolené vodě. V taveném sýru rozmícháme rozetřený česnek, dále přimícháme papriku, natřeme jím kousky bagety a opékáme je na grilu asi 2 minuty. Chřestový vývar s kousky chřestu dochutíme pepřem, solí, cukrem.
  • 2
    Polévku nalijeme na talíře, navrch položíme opečené kousky bagety a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.