Chřestová tortilla s klobásou

70 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
588 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
48 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý a oloupaný bílý a zelený chřest vaříme 15-20 minut v mírně osolené vodě. Zelený chřest využijeme později na ozdobu. Okapaný bílý chřest nakrájíme na 4-6 cm dlouhé kousky.
  • 2
    Brambory nahrubo nastrouháme a spolu s plátky cibule smažíme na rozehřátém oleji. Přimícháme rozšlehaná vejce, klobásu nakrájenou na drobné kostky a bilý chřest. Ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Pokrm opékáme na rozehřátém oleji 10-12 minut, poté ho obrátíme a z druhé strany smažíme dalších 12 minut dozlatova.
  • 4
    Podáváme teplé, ozdobené zeleným chřestem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.