Chřestová tortilla s klobásou
70 min.
Ingredience
- 7kusůVejce slepičí
- 350gramůChřest bílý
- 85gramůKlobása Chorizo
- 1kusCibule
- 200gramůChřest zelený
- 4kusyBrambory rané
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 120mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
588 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
48 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytý a oloupaný bílý a zelený chřest vaříme 15-20 minut v mírně osolené vodě. Zelený chřest využijeme později na ozdobu. Okapaný bílý chřest nakrájíme na 4-6 cm dlouhé kousky.
- 2Brambory nahrubo nastrouháme a spolu s plátky cibule smažíme na rozehřátém oleji. Přimícháme rozšlehaná vejce, klobásu nakrájenou na drobné kostky a bilý chřest. Ochutíme solí a pepřem.
- 3Pokrm opékáme na rozehřátém oleji 10-12 minut, poté ho obrátíme a z druhé strany smažíme dalších 12 minut dozlatova.
- 4Podáváme teplé, ozdobené zeleným chřestem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.