Chřestový salát s ořechy a broskví

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
9 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čestvé fazolové lusky, chřest, mrkev, celer a salátovou okurku očistíme, opláchneme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Přimícháme lžičku zelené papriky. Salátovou okurku neloupeme, aby se její šťáva uvolnila až do výsledné směsi salátu. Do směsi opatrně přimícháme část rozpůlených kuliček hroznového vína.
  • 3
    Směs dobře zamícháme a rozložíme jí na rozložené listy čestvého salátu. Salát posypeme vlašskými ořechy a kousky broskve. Servírujeme studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 23. 9. 2017
Chřestový salát s ořechy a broskví
Musíme vyzkoušet 🙂