Chřestový salát s ořechy a broskví
30 min.
Ingredience
- 5kusůChřest bílý
- 1lžičkaPaprika zelená
- 3kusyCeler řapíkatý
- 2kusyMrkev kořen
- 1kusBroskve
- 2,2kusyOkurka salátová
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 0,25šálekOřechy vlašské
- 0,2šálekHroznové víno
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
9 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Čestvé fazolové lusky, chřest, mrkev, celer a salátovou okurku očistíme, opláchneme a nakrájíme na kousky.
- 2Přimícháme lžičku zelené papriky. Salátovou okurku neloupeme, aby se její šťáva uvolnila až do výsledné směsi salátu. Do směsi opatrně přimícháme část rozpůlených kuliček hroznového vína.
- 3Směs dobře zamícháme a rozložíme jí na rozložené listy čestvého salátu. Salát posypeme vlašskými ořechy a kousky broskve. Servírujeme studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 23. 9. 2017
Chřestový salát s ořechy a broskví
Musíme vyzkoušet 🙂