Chřestový salát s rukolou

12 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
33 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
505 mg
Vápník
11 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest omyjeme, očistíme a dřevnaté konce odkrojíme. Vložíme do osolené vroucí vody a 2 minuty ho blanšírujeme. Poté vodu slijeme, a chřest propláchneme pod studenou vodou. Cibuli očistíme a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Rukolu omyjeme, rozložíme na talíře, a na ni poklademe chřest a cibuli. Takto připravený salát osolíme, opepříme a zalijeme zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.